Está publicació es pot Llegir SANT ANTONI I LA BEGA GUANYADORES DEL NINOT INDULTAT DE 2013
Ahir s'inaugurà l'exposició del ninot i es lliuraren els premis de les activitats esportives i culturals de JLF
%descrip%
Ahir es lliuraren als jardins del mercat els premis al ninot indultat i els guardons a les activitats esportives i culturals de Junta Local fallera amb la posterior inauguració de l'exposició del ninot. És el segon any que la Junta local fallera entrega els premis de ninot indultat activitats culturals i esportives en un mateix acte a l'aire lliure.
Pel que fa a les activitats esportives s'atorgaren 3 premis en cada modalitat, un segon i un tercer amb diploma i un primer amb diploma i banderí. En pic i maneta la guanyadora va ser la falla Mongrell, en tennis taula la falla Passeig-Mercat, en dards es proclamà campiona la falla Taüt, en parxís la falla Passeig Mercat, en truc la falla Taüt, en pòquer la falla Xúquer, en Tennis-pàdel la falla Sant Antoni, en el concurs enigma la falla Canet i en bàsquet masculí l'equip campió va ser el de la falla Taüt. 
Tot seguit es lliuraren els premis a les activitats culturals . El premi al millor article de Llibret de falles va ser per al titolat “Ninot Indultat” de la falla Xúquer. El premi a la millor portada de llibret va ser per a la falla Canet . Pel que fa als guardons al millor llibret d'enguany, el tercer va ser per a la falla Passeig, el segon per a la falla Raval i el primer per a la falla Canet. 
Tot seguit s'atorgaren els premis al ninot indultat, com s'ha fet en anys anteriors es tria  un millor ninot per cada secció  d'entre els quals s'escull l'indultat. En falles infantils els premis van ser en secció segona per a la falla Bulevar, en primera per a la falla Plaça Espanya i en especial per a la falla Sant Antoni que guanyà també el premi al ninot indultat infantil.
Pel que fa al ninot indultat de falles grans els premis als millors ninots van ser per al País Valencià  en la segona secció, la Bega en primera i Passeig en especial. En este cas va ser la falla la Bega la que guanyà el premi al ninot indultat
Tot seguit s'inaugurà l'exposició del ninot que estarà oberta la public a la sala multiusos del mercat fins el dia 15 de març


2013-03-09 20:40:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2013-03-09 20:40:00