Está publicació es pot Llegir EXPOSICIÓ DEL NINOT 2013
Fins el dia 15 de març es pot vore a la sala multiusos l'exposició del ninto indultat de 2013
%descrip%
A la sala multiusos del mercat es pot vore fins el dia  15 de març l'exposició del Ninot de les falles de 2013. Cada comissió fallera presenta a este exposició un ninot gran i un infantil d'entre els quals s'escull un ninot guanyador en cada secció i categoria. D'estos ninots premiats només un gran i un infantil es salvaran de les flames la nit de la cremà i passaran a formar part de la col.lecció del museu faller de cullera.
Els premis al ninot indultat es lliuraren divendres passat abans de la inauguració oficial d'esta exposició.  En falles infantils els premis van ser, en secció segona per a la falla Bulevar, en primera per a la falla Plaça Espanya i en secció especial per a la falla Sant Antoni que guanyà també el premi al ninot indultat infantil.
Pel que fa al ninot indultat de falles grans els premis als millors ninots van ser per al País Valencià  en la segona secció, la Bega en primera i Passeig-Mercat en especial. En este cas va ser la falla la Bega la que guanyà el premi al ninot indultat. 
Els mostrem imatges d'esta Exposició del Ninot. A la mateixa sala multiusos podran també vore tots els lllibrets de falles presentats per les disitintes comissions de la ciutat. 

2013-03-13 20:30:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2013-03-13 20:30:00