Está publicació es pot Llegir ELS COL.LEGIS DE CULLERA CREMEN LES SEUES FALLETES
Com és tradició els centres educatius de la ciutat han celebrat la seua particular festa fallera, xocolatà, música fallera i ganes de festa han estat les notes predominants
%descrip%
Els centres educatius de Cullera han celebrat la festa fallera amb la participació de tota la comunitat educativa. Pares, mares, alumnes i professors del centre Doctor Alemany, han disfrutat de la música d'un grup de músics que toquen també per a una comissió infantil, han comparit una xocolatà i han disfrutat del seu monument. Una falleta en la que han participat tots i que inclús ha comptat amb la mà professional d'algún pare artisa faller.
Una vegada berenats i amb l'arribada dels membres de protecció civil, s'ha procedit a la cremà de la falleta.
El centre Lluis Vives també ha organitzat una festa completa en la que pares, alumnes i professors han visitar el monument per vore'l de prop, s'ha entregat el primer premi a la fallera major i president, els alumnes de cinqué i sisé han tocat el pasdoble El Faller del mestre Serrano, i tot abans de procedir a la cremà.
Una vegada tot apunt la falleta, elaborada entre tot l'alumnat de primària, ha sigut presa de les flames baix l'atenta mirada de tots els presents.

2013-03-15 16:44:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2013-03-15 16:44:00