Está publicació es pot Llegir DIUMENGE DE RAMS OBRI ELS ACTES DE LA SETMANA SANTA
Les confaries de Cullera ahir van viure una dels moments més simbòlics de les celebracions de la Setmana Santa, el Diumenge de Rams. Després de beneir les palmes i branques d'Olivera, els confrares feren un recorregut pels carrers de la ciutat.
%descrip%
EL Diumenge de Rams i el Pregó celebrats este cap de setmana han donat començament a les propostes que tindran lloc esta Setmana Santa a Cullera. La benedicció de les palmes és un dels actes més populars i vistosos i d'una simbologia important en el cristianisme ja que recorda l'entrada de Jesucrist a la ciutat de Jerusalem acompanyat dels seus deixebles. 

A primera hora del matí les confraries Oració de Jesús en el Hort, Ecce Homo, Jesus Natzaré, Santíssim Crist de la Bona Mort, Sant Sepulcre i pietat, i Verge dels Dolors en les distintes parròquies han beneït les palmes, branques d'Olivera i de llorer que s'han repartit entre tots els confrares i el públic present que també ha volgut participar i acompanyar l'estendard pels carrers del poble.

Després de la benedicció ha tingut lloc la tradicional missa. En la parròquia de Sant Antoni, la celebració cantada pel cor ha estat seguida pels membres de la confraria que en acabar, han fet el trasllat de l'estendard pels carrers del barri.

Molt turistes i visitant han aprofitat la seua estada a Cullera per participar en la benedicció. Els confrares a partir de demà dilluns començaran a viure la Setmana Santa amb major intensitat.

2013-03-25 21:25:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2013-03-25 21:25:00