Está publicació es pot Llegir CENTENARS DE PERSONES ACUDEIXEN A LA PROCESSÓ DE DIVENDRES SANT
Les sis confraries de Cullera participen a la processó del sant soterrament, la més multitudinària
%descrip%

Les sis confraries de Cullera visqueren anit un dels actes més especials de la setmana santa, la processó de Divendres Sant, la del Sant Soterrament, pels carrers de la ciutat. Abans d'eixir els cofrares, clavariesses i portadors es reuniren a l'església de la Sang de Crist i a la dels Sants Joans per traure els passos que conformen esta processó. Abans d'eixir l'emoció és molta, reconeixen que viure la setmana santa des de dins d'una confraria és molt diferent.

Si a més a més de pertànyer a una confraria representen al cofrare o clavariessa major l'emoció i la intensitat d'estos dies és encara major.

Passades les nou de la nit les 6 confraries cullerenques, l'Oració de Jesús en l'Hort, el Santíssim Crist de la Bona Mort, l'Ecce Homo, Jesús Natzaré, la Verge dels Dolors i la del Sant Sepulcre començaren a formar i a traure les imatges que recorreren els carrers de la ciutat.

Es tracta de la processó més multitudinària de quantes se celebren a Cullera i anit no va ser una excepció, milers de persones ompliren els carrers principals del centre de la ciutat per vore passar els diferents passos.

L'Oratge va permetre viure una nit amb una temperatura agradable i sense amenaça de pluja, una de les que més preocupen als cofrares ja que en algunes ocasions la pluja ha impedit que alguna de les imatges isca al carrer.

Ja ben entrada la nit la processó arribà a la seua fi. Demà, diumenge de pasqua, es viurà altre dels actes més esperats, El Sant Encontre, a les 8 del matí a la Pça. D'Espanya que reunirà a totes les confraries de la ciutat.


2013-03-30 19:58:00
A+
A-
Publicat per Cullera TV el 2013-03-30 19:58:00